Frivillig Politik

Frivillig Politik

Vi stræber efter, at vores frivilligpolitik skaber de bedst mulige rammer for, at man som frivillig i Børns Samvær bliver en del af et godt børnefagligt miljø båret af engagerede og dygtige mennesker, der brænder for arbejdet med børn og unge’s SAMVÆR.

Rådgivningen

De frivillige rådgivere i Børns Samvær udgør grundlaget for, at der i dag eksisterer et tilbud for børn og unge’s samvær med deres forældre.

Vi ønsker med vores frivilligpolitik at leve op til vores værdier, hvor faglighed er helt central i vores rekruttering af vores frivillige rådgivere. Det betyder, at vi udelukkende rekrutterer børnefagligt uddannede frivillige rådgivere.

Vi sætter stor pris på den faglighed, som vores frivillige byder ind med og ser den tværfaglighed, der præger Børns Samværs rådgivning, som en stor kvalitet.

Vi tror på, at et højt børnefagligt niveau hos vores frivillige rådgivere er til glæde for både børn, frivillige og ansatte.

Vi lægger derfor mange ressourcer i at uddanne og kvalificere vores frivillige rådgivere og forsøger løbende at kvalificere vores tilbud. Arbejdet i rådgivningen er baseret på en fælles metode.

Det er vigtigt for os, at vi i en gensidighed sikrer den nødvendige tilfredshed, loyalitet og fastholdelse af vores frivillige rådgivere.

Bestyrelse og Direktør

Børns Samvær er en interesseorganisation med sine rødder i det frivillige sociale arbejde, hvor engagement i børnesagen, visionen om den folkelige opbakning og et fælles fundament af værdier er grundlaget for det politiske arbejde og den politiske ledelse.

Børns Samværs bestyrelse og direktør er den strategiske part og drivkraft i både udviklingen og implementeringen af vores vision og mission.

Bestyrelsen og direktøren skal sikre, at vi i alle forhold agerer på en måde, som skaber tillid, kvalitet og troværdighed, der anerkendes af vores brugere, frivillige, medarbejdere og ledere og andre interessenter.

Frivillighed er et grundelement i Bestyrelsens arbejde og er drevet af et stort frivilligt engagement.

BØRNS SAMVÆR

 • Vi kæmper for BØRNS SAMVÆR
 • Børn har ret til samvær med begge forældre
 • Barnets TARV kommer altid først
 • Vi hjælper dig som forælder
 • Meld dig til et projekt
 • Det gør vi igennem "forældretelefonen" og vore projekter!
 • Galleri

  argument-web BS-logo-10-web Familie-web femmes-violence-web imagesCRGGE8T3 web valas web

  Bliv medlem af Børns Samvær

  juni 2021
  M Ti O To F L S
  « okt    
   123456
  78910111213
  14151617181920
  21222324252627
  282930